آموزشگاه صبح :
شروع فعالیت ها در کارگاههای صبح از ساعت 8:30خواهد و اتمام کار اداری ساعت 13می باشد صبحانه و چاشت برای بچه ها بعهده ما خواهد بود. یک روز خوب با ورزش صبحگاهی , صبحانه و نشست همگانی , آغاز می شود و پس از آن کارگاههای اصلی فعالیت خود را شروع می کنند . بچه ها حدود 40دقیقه در هر فضای آموزشی و بین آن یک استراحت 10دقیقه ای دارند.
5کارگاه اصلی در طول روز فعال می باشند که شامل :
1-مهارتهای زندگی ( مونته سوری )
2-بازی و موسیقی
3-آشپزی
4-باغبانی
5-نمایش خلاق
6-هنرهای تجسمی
7-بازیهای گروهی
8-بازیهای حرکتی
9-مهارتها ی ارتباطی
10-مدیا و صلح که مباحث آموزشی آنها مناسب با این سنین طراحی و تدوین شده است .
کودکان در کلیه اتفاقات و رویدادهای روزانه خود , ازوارد شدن به محیط و جفت کردن کفشها تا نظافت , کمک به تهیه چاشت و جبران کردن اتفاقات نا خوشایند , مسئولیت پذیری دارند و دخیل هستند .
آموزشگاه عصر :
کارگاهها در شیفت عصر مجزا و به شکل ترمیک ( 8جلسه ای ) ثبت نام میشود .
کارگاه نقاشی :
هدف از کارگاه نقاشی کودک، پرورش خاتقیت و آشنایی با خطوط، ترکیب بندی، رنگ شناسی و بالا رفتن قدرت تمرکز کودک است و کودک می توند عناصر بصری را تفکیک کرده و به تصویر بکشد.
کارگاه سفال:
هدف از آموزش سفال آشنایی کودک با بعد دیگر احجام و تقویت خلاقیت و مهارت دست ورزی در کودک است.
نمایش ریتمیک:
هدف از این کارگاه افزایش انعطاف، ورزیدگی ، قدرت بدنی، تعادل در بدن، تمرکز و در نهایت افزایش آرامش بدنی و ذهنی کودک می باشد.
بازیهای حرکتی :
هدف از برگزاری کارگاه بازی های حرکتی ایجاد علاقه و انگیزه و شوق به فعالیت های ورزشی برای کودکان و نهادینه کردن آن در بزرگسالی است. تقویت مهارتهای بنیادی پایه شامل راه رفتن ، دویدن، انواع پریدن ها، حفظ تعادل، انواع پرتابها و دریافت ها با دست و پا و … می شوند.
کارگاه بازی و موسیقی:
این دوره با هدف آشنایی کودک با سازها، بازی های گروهی با هدف تقویت کار گروهی، تمرکز، تقویت ریتم و مهارت شنیداری برگزار می شود.
کارگاه شاهنامه خوانی :
هدف از این دوره آشنایی کودک با تمدن و فرهنگ اساطیرو تاریخ ایران، گویش زبان فارسی، تقویت قدرت بیان ، اعتماد به نفس، قدرت حل مسله، تفکر خلاق و فلسفی است.
کارگاه شاهنامه خوانی شامل دو رویکرد است : داستانهایی از شاهنامه متناسب با سن و روحیه کودکان انتخاب و بازخوانی می شود. در راستای پرورش خلاقیت کودکان ، تفکر فلسفی و انتقادی کودک، داستها هایی متنوع انتخاب و در کارگاه مورد بررسی قرار می گیرد.
کارگاه آشپزی:
در این دوره شیرینی پزی، پخت نان، و آشپزی به کودک آموزش داده می شود. این کارگاه باعث تقویتمهارت دست ورزی و خلاقیت و قدرت تمرکز در کودک خواهد شد.
انجام تمام مراحل اماده سازی مواد اولیه و پخت توسط کودکان انجام خواهد شد.
کارگاه مونته سوری:
این کارگاه با محیطی چالش برانگیز ، جذاب و آماده شده و کودک بسته به نیاز و سرعت یادگیری فردی خود، یاد می گیرد. کارگاه مونته سوری این امکان را برای کودک فراهمک می سازد که در حیطه های زندگی واقعی، شناخت و تقویت حواس ، علوم و فرهنگ و ریاضی، مهارت های لازم رابیاموزد و غیر مستقیم به : استقلال و اعتماد به نفس ، آگاهی و مهارت اجتماعی، عزت نفس، بالا بردن هوش ،نهادینه کردن نظم و خودکنترلی دست می یاب د.
ابزار مونته سوری در حوزه ریاضیاتاز طراحی علمی بسیار دقیق و ویژه برخوردار است که مفاهیم انتزاعی ریاضی به شیوه ای ملموس و جذاب و عینی به کودکان تفهیم می شود. در مبحث علوم مباحثی مانند جغرافیا، تاریخ، جانورشناسی، گیاهشناسی، آشنایی با آداب و رسوم مطرح می شود که به واسطه آن کودک به درک درستی از دنیای پیرامونش و هویت آنچه که هست، دست می یابد